Disco Biscuits x Lekkage Events

Disco Biscuits x Lekkage Events

Disco Biscuits | Mrs. Mockum

Date
2018
Client
Mrs. Mockum

Disco Biscuits x Mrs. Mockum x Disco Dolly

Met trots is Lekkage Events anderhalf jaar onderdeel geweest van de donderdagavond van de Disco Dolly: Disco Biscuits. Samen met Utrechtse DJ VALA waren wij één van de vier hosting partijen van deze doldwaze disco-infused club avond. Anderhalf jaar lang brachten wij opkomende DJ's uit binnen en buitenland naar één van de bekendste DJ booth's van Amsterdam. Disco Biscuits was een concept van Mrs. Mockum.

Dat meer dat je ziet, dat is wat je krijgt. Mrs. Mokum en de Dolly slaan de handen in één. Die handen delen ze dan weer met de ridders van de ronde draaitafel uit Amsterdam. Elke laatste week van de maand nodigen zij de jongens van Lekkage uit. Zij nemen dan weer wat gezellige Disco-liefhebbers mee.

 

De discobal blijft rondjes draaien. Als ik naar haar kijk draai ik graag wat rondjes mee. Die rondjes draait zij naar horen zeggen al vanaf de jaren ’20. Iconisch werd zij vanaf de jaren ’70. Eigenlijk denk ik dat zij ooit uit het heelal is gevallen en niet in het hokje van tijd te plaatsen valt. Nooit is zij weggegaan en in al die jaren heeft zij al het moois opgeslagen. Wat je opslaat kun je teruggeven. Al die jaren van mooie mensen, muziek en Mokum. Gevalletje van in de spiegel kijken en meer dan jezelf kunnen zien.

Liefs, Mrs Mokum & Dolly

Alle foto credits gaan naar de super getalenteerde Rachel Margaretha Ecclestone.