Onze Feestgedachten

Lekkage Events is een creatief evenementenbureau in Amsterdam met veelzijdige diensten. Onze inspiratie en passie stroomt voort uit het bruisende festival en club landschap in Nederland. Sinds 2015 uiten wij onze liefde voor evenementen door zelf verrassende club avonden en festival podia vorm te geven. Hierbij streven wij altijd naar een goede balans tussen muziek, decor, audio & visuele techniek. Wij bieden gevestigde artiesten en lokale talenten een podium om hun creatieve driften te uiten.

lekkage-events-over-ons-feest-verhuur
feest-samenstellen-lekkage-events-verhuur-dj-licht-geluid

Jouw Feestgedachten

Onze passie voor evenementen uiten wij ook graag door de producties zakelijke en particulieren evenementen vorm te geven. Vaak met een knipoog naar de creatieve festival-wereld en het nachtleven. Wij verhuren professionele audio en visuele techniek, tenten, podia en DJ apparatuur van de beste merken. Daarnaast kunnen wij de volledige productie van ieder evenement van concept tot uitvoering voor jou realiseren. Van bedrijfsfeesten tot bruiloften en studentenfeesten tot evenementen voor het goede doel.

Let's Start Your Party!

Onze Missie

Elke organisator van een evenement kan rekenen op onze hulp en expertise. Wij kijken voorbij de voor de hand liggende keuze en gaan altijd voor een originele oplossing op maat. Wij begrijpen als geen ander het gevoel wanneer je jouw perfecte evenement tot bloei ziet komen. Wanneer je dat geheime lachje niet kan verbergen, als jouw vrienden en familie zich laten gaan en opgaan in het moment. Het creëren van die speciale momenten is onze passie!

lekkage-events-disco-biscuits-disco-dolly-evenementen

Heeft u vragen?

Neem vandaag nog contact met ons op!