Over ons

lekkage text

Specialist in Huisfeestjes Festivals Bruiloften Bedrijfsfeesten

Lekkage Events is een creatief evenementenbureau gevestigd in Amsterdam. Wij zijn een full-service evenementenbureau met veelzijdige diensten.

Evenementen Organisator
Event Concept Ontwikkeling
Event Management & Personeel
Verhuur van Audio-Visuele Techniek

Onze evenementen zijn eigenzinnig, van rauwe clubavonden tot creatieve festivalconcepten. Wij verhuren professionele audiovisuele apparatuur en podiumtechniek voor ieder evenement. Elke organisator van een evenement kan rekenen op onze hulp en expertise. Wij begrijpen als geen ander het gevoel wanneer jij jouw perfecte evenement tot bloei ziet komen. Wanneer je dat geheime lachje niet kan verbergen, als jouw vrienden, familie of gasten zich compleet laten opgaan in het moment. Het creëren van die speciale momenten, herinneringen en ervaringen is onze passie!

Klinkt goed! Maar ehhh, Lekkage Events? Wat een gekke naam… 🤔

Haha, ja daar zijn wij het eigenlijk wel mee eens! Af en toe krijgen wij nog wel eens een aanvraag om een leiding te komen vervangen… Maar dat is toch niet echt ons beroep!

5 jaar geleden organiseerde wij ons allereerste evenement, een openlucht-feestje in de ‘waterleidingduinen’ van Overveen. Oftewel ‘De Grote Lekkage’. En dat bleek het begin van een mooi avontuur! Wil je meer weten over dat eerste feest en hoe wij nu hier beland zijn? Neem dan zelf de leiding om meer te weten te komen over onze doldwaze avonturen. 

Binnenkort samenwerken?