HET LAATSTE NIEUWS
Disco Biscuits

Disco Biscuits

Met trots mogen wij jullie mededelen dat wij één van de hosting partijen worden van een nieuwe avond in de Disco Dolly: Disco Biscuits!

Dat meer dat je ziet, dat is wat krijgt. Mrs. Mokum en de Dolly slaan de handen in één. Die handen delen ze dan weer met de ridders van de ronde draaitafel uit Amsterdam. Elke laatste week van de maand nodigen zij de jongens van Lekkage uit. Zij nemen dan weer wat gezellige Disco-liefhebbers mee.

De discobal blijft rondjes draaien. Als ik naar haar kijk draai ik graag wat rondjes mee. Die rondjes draait zij naar horen zeggen al vanaf de jaren ’20. Iconisch werd zij vanaf de jaren ’70. Eigenlijk denk ik dat zij ooit uit het heelal is gevallen en niet in het hokje van tijd te plaatsen valt. Nooit is zij weggegaan en in al die jaren heeft zij al het moois opgeslagen. Wat je opslaat kun je teruggeven. Al die jaren van mooie mensen, muziek en Mokum. Gevalletje van in de spiegel kijken en meer dan jezelf kunnen zien.

Liefs, Mrs Mokum & Dolly

Club Lucht
club-lucht-iglo-disco-lekkage-events-filmcafe

Wij Presenteren: Club Lucht

Lekkage Events en Stille Disco hebben hun krachten gebundeld in Club Lucht. Club Lucht levert de leukste plug & play feesten in Nederland! Wij verhuren onze creatieve opblaasbare tenten die volledig naar wens ingericht kunnen worden met bijpassend decor, licht- en geluidsapparatuur. Met deze tenten kunnen wij volledige plug & play feesten verzorgen op elke locatie en voor ieder soort evenement.

Op 11 mei kun je onze opblaasbare Club bewonderen in Utrecht bij Stille Disco Indoor Festival in het Filmcafé. Op 9 april gaan de tickets in de verkoop. Meldt je alvast voor het evenement op Facebook via de onderstaande button. Tijdens de aankomende zomer zal Club Lucht zijn debuut maken op meerdere festival in Nederland.

Zelf een opblaasbare club in jouw achtertuin, bij je buren of bij jouw eigen bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op! De opblaasbare tenten zijn inzetbaar voor bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en andere feesten.

De Rapenburg Race

We Present Club Lucht

Lekkage Events en Stille Disco hebben hun krachten gebundeld in Club Lucht. Op 11 mei kan onze eerste opblaasbare Club te zien zijn in Utrecht bij Stille Disco Indoor Festival in het Filmcafé. Op 9 april gaan de tickets in de verkoop. Meldt je alvast voor het evenement op Facebook via de onderstaande button. Tijdens de aankomende zomer zal Club Lucht zijn debuut maken op meerdere festival in Nederland.

Zelf een opblaasbare club in jouw achtertuin of bedrijventerrein? Neem dan gerust contact met ons op! De opblaasbare tenten zijn inzetbaar voor bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en andere feesten.