Professionele Lichten en Effecten Huren

Wij verhuren lichten en effecten van de beste merken, zoals American DJ, Chauvet, Showtec & Ayra. Voor ieder evenement kunnen wij een passende lichtshow leveren inclusief bevestiging en aansturing. Wij kunnen licht en geluid leveren tot groepen van 500 man. Heb je een groter evenement of speciale wensen dan kunnen wij in samenwerking met onze partners een plan op maat leveren. Denk bijvoorbeeld aan een LED-discovloer, lasershow, vuurshow en unieke DJ booths!

Licht Impressie

Ons Assortiment

American DJ Starburst

Een verrassend compacte krachtpatser! Dit spetterende licht effect vult met gemak een volledige feestzaal met haar 34 gekleurde LED lichtstralen.

meer informatie

Moving Head Wash

Laat je niet misleiden door hun geringe formaat. Deze Moving Head’s produceren felle en zeer kleurrijke LED stralen. Aangestuurd door DMX of bewegend op de muziek schijnen de bewegende armaturen LED stralen naar alle hoeken van de zaal.

meer informatie

American DJ Inno Pocket Roll

De innovatieve spiegelrol van de ADJ Inno Pocket series produceert spectaculaire LED licht stralen die in meerdere richtingen tegelijk schijnen. Het Gobo-wiel in de lamp schijnt niet alleen in verschillende kleuren maar  projecteert ook nog eens 8 verschillende soorten figuren. Onmisbaar in elke licht set-up!

meer informatie

Ayra Flash 1500D Stroboscoop

Deze stroboscoop produceert krachtige witte lichtflitsen die in razend tempo achter elkaar worden afgespeeld. Hierdoor ontstaat een optisch effect alsof je steeds een moment opname van bijvoorbeeld een dansend persoon ziet. Een absolute must voor een stevige lichtshow!

meer informatie

Discoballen en LED spots

Sinds de jaren ’60 en ’70 is de klassieke discobal al niet meer weg te denken bij ieder disco feest. Eigenlijk volstaat het tijdloze design bij elk soort feest en zal nooit haar charme verliezen. In combinatie met een een felle LED spot of laser creëer je het bekende en toch altijd weer magische spiegel reflectie effect. Stay Classy!

meer informatie

BeamZ ICE1800 Ijs-rookmachine

Wanneer je deze krachtige rookmachine vult met ijs zal deze een lage rooklaag over de dansvloer verspreiden. Perfect voor die sprookjesachtige openingsdans op jouw bruiloft!

meer informatie