Disco Biscuits

Met trots mogen wij jullie mededelen dat wij één van de hosting partijen worden van een nieuwe avond in de Disco Dolly: Disco Biscuits!

Dat meer dat je ziet, dat is wat krijgt. Mrs. Mokum en de Dolly slaan de handen in één. Die handen delen ze dan weer met de ridders van de ronde draaitafel uit Amsterdam. Elke laatste week van de maand nodigen zij de jongens van Lekkage uit. Zij nemen dan weer wat gezellige Disco-liefhebbers mee.

De discobal blijft rondjes draaien. Als ik naar haar kijk draai ik graag wat rondjes mee. Die rondjes draait zij naar horen zeggen al vanaf de jaren ’20. Iconisch werd zij vanaf de jaren ’70. Eigenlijk denk ik dat zij ooit uit het heelal is gevallen en niet in het hokje van tijd te plaatsen valt. Nooit is zij weggegaan en in al die jaren heeft zij al het moois opgeslagen. Wat je opslaat kun je teruggeven. Al die jaren van mooie mensen, muziek en Mokum. Gevalletje van in de spiegel kijken en meer dan jezelf kunnen zien.

Liefs, Mrs Mokum & Dolly

Project

Disco Biscuits

Opdrachtgever

Mrs. Mokum

Wat wij deden

Artiesten Boeken, Marketing, DJ optredens

We Delivered An Advert

Of Individuality, Eccentricity,

Abnormality, and Humors.

She packed her seven versalia, put her initial into the belt and made herself on the way. When she reached the first hills of the Italic Mountains, she had a last view back on the skyline of her hometown Bookmarksgrove,

L’Atelier

Perdu

Arthur Lastman & Step Daw

Hellie Berry

Rachel

Author Rachel

More posts by Rachel

Leave a Reply

X