Lekkage Events

Kom vrijblijvend met ons in contact als u brandende vragen heeft of gewoon eens lekker uw hart wilt luchten 😉

Mocht u overigens een keus hebben kunnen maken uit ons verhuurassortiment of wilt advies voor uw eigen feest? Vul dan rechts het contact formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Direct contact opnemen?

Tel.:  +31 6 25 10 91 18

E-mail: [email protected]

Ontwerp Uw Eigen Droomfeest Hier
Contactformulier

Meest gestelde vragen

Wij zorgen ervoor dat de apparatuur op de door uw gewenste feestlocatie terecht komt. De apparatuur word vervolgens hier ook weer opgehaald. Bezorging binnen 20 km van ons kantoor in Weesp is gratis. Voor elke extra kilometer brengen wij 0,75 EU in rekening.

 

 

De huurder is gedurende de totale lengte van de huur van onze apparatuur verantwoordelijk voor het welzijn van de goederen, schade en/of diefstal. Bij het leveren en ophalen van de apparatuur zal gecontroleerd worden of er eventuele schade is. Wanneer er schade is geconstateerd dan zullen de extra kosten hiervoor worden verhaald op de huurder. Overigens kunnen wij u verzekeren dat onze apparatuur bijdraagt aan een onvergetelijk feest!

Nee. Onze apparatuur, zowel licht, geluid als DJ apparatuur, is als de dood voor water en/of andere dranken. Beschouw ze meer als je eigen kinderen: laat ze niet vallen, alleen in het zwembad dobberen of te veel ongezond snacken!

Nee dat kan helaas niet. Wij komen onze apparatuur altijd zelf brengen en installeren. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw eigen feest!

Load More