Een bruiloftsfeest valt of staat met de juiste muziek en aankleding. Dan heb je nog een goed geluidsysteem nodig en een vette lichtshow. Gelukkig is dat waar wij gespecialiseerd in zijn. Vervolgens is het aan jullie de taak om al jullie vrienden en familie op de dansvloer uit te nodigen.

Zorg dat jouw feest vanaf het eerste moment losgaat door je gasten van een spetterende openingsdans te voorzien. Geen losse heupen? Geef dan een speech waarin je iedereen bedankt voor hun aanwezigheid op de mooiste dag van jullie leven. Met al die energie op de dansvloer zorgen onze DJ’s voor de perfecte openingsplaat. Dat gaat natuurlijk gepaard met onze bijpassende lichtshows. Zo start het bruiloftsfeest waar je altijd al van hebt gedroomd!

Wij Hebben De Beste DJ’s

Onze oprichter Pieter de Groot, a.k.a DJ Stone Man, is één van de meest geboekte bruilofts-DJ’s van Nederland. Hij draait op meer dan 30 bruiloften per jaar door heel Nederland. Dit komt mede dankzij zijn vele succesvolle optredens via online boekingsplatform Plugify.

Meer weten? Kijk hier links alvast naar onze Promo video of lees meer op zijn Plugify-pagina: https://www.plugify.nl/stoneman

Al onze DJ’s draaien alle genre’s en zijn doorgewinterde all-rounders voor ieder bruiloftsfeest!

Live Muziek 

Zijn jullie opzoek naar een knallend Live optreden tijdens jullie feest? Via Plugify heeft Lekkage Events meerdere samenwerkingsverbanden voor live muziek. Zijn jullie bijvoorbeeld opzoek naar een waanzinnige coverband? Boek dan de band HEARTBEAT!

Daarnaast hebben wij ook meerdere contacten met Saxofonisten of Trompettisten. Samen met onze DJ’s verzorgen zij super swingende live optredens!

Opzoek naar een singer-songwriter, speciaal huiskamer optreden, zanger, zangeres, pianist of jazz trio? Laat het ons weten, wij denken graag met jullie mee!