DIT ZIJN ONZE ARTIESTEN
Stone Man

DJ

Van je hobby je werk maken is wat ieder mens zou moeten nastreven. Ook dit bedacht Pieter de Groot zich. Feestjes organiseren is wat hij het liefst doet. Van raves in de duinen tot de bekendere nachtclubs in Amsterdam en Haarlem. Dit resulteerde in de oprichting van zijn eerste evenementen bedrijf Lekkage Events. Vastleggen op een genre deed hij niet, omdat zoveel genres hem aantrokken. Van disco tot techno en alles daartussen passeerde de revue op zijn evenementen. Juist een goed gebalanceerde afwisseling daartussen maakt voor hem een feest geslaagd. Na menig aanstormend talent uit Haarlem en Amsterdam een podium te hebben geboden, besloot hij zelf ook het vakmanschap van DJ te betreden. Van digitaal tot vinyl mixt hij het liefst zoveel mogelijk stijlen door elkaar. Wat voor muziek kun je verwachten bij zijn optredens? Het liefst draait de Stone Man vergeten disco platen, afgewisseld met Afro of Italo. Anderzijds houdt hij ook van hip-hop en 70’s funk. Maar ook het stevigere werk van 90’s house tot Detroit en Acid techno houden zijn sets gevarieerd en interessant. Het liefst draait hij lange sets waar hij van rustig naar hard en van zwoel naar grof kan opbouwen. En het liefst dan nog even van langzaam naar snel AND REPEAT!
Vala

DJ

Geboren in Tehran, opgegroeid in Vancouver en uiteindelijk neergestreken in Nederland. Deze persoonlijke wereldreis is ook terug te horen in zijn sets. Latijns Amerikaanse funk, Italiaanse Italo of Zuid-Afrikaanse Kwaito zijn maar een kleine greep uit zijn ruime (muziek kennis of) vinyl selectie. Zijn muziek beperkt zich niet tot een land of genre. Het liefst draait hij juist zoveel mogelijk stijlen naadloos door elkaar. Deze dynamische stijl van draaien heeft hem al meerdere optredens opgeleverd bij de bekendere nachtclubs van Amsterdam, zoals de Claire, Melkweg, Sugarfactory, Chicago Social en vele andere. Ook heeft hij al op meerdere festivals in Nederland gestaan, onder andere Verknipt, In The Clouds, Betoeterd Festival & Lief Festival. Daarnaast heeft hij ook een oog voor het vinden van verborgen DJ talenten. Voor Disco Biscuits host hij één keer per maand een avond in de Disco Dolly in Amsterdam. Hier nodigt hij samen met Lekkage muzikale talenten uit om hun muzikale driften los te laten.
Muzcnt

DJ

Jesse Pardoel a.k.a Muzicnt, komt van oorsprong uit Haarlem. Sinds zijn 17e is hij bezig met draaien en het verzamelen van muziek. Van vinyl tot digitaal kan hij een breed assortiment aan genres door elkaar mixen. Door zijn dynamische sets heeft hij al vaak de DJ booth van meerdere bekende clubs betreden, zoals de Chicago Social, Disco Dolly & Patronaat en festivals als EDIT. Daarnaast zoekt hij ook graag clubs op in andere landen. Dit bracht hem onder andere al in Cambodja in Club love en The Greenhouse beachclub, maar ook iets dichterbij huis zoals een All-Nighter in Club Transit, Berlijn.